ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η Ν.Ε. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν. ΣΚΟΡΙΝΗ

Προβληματισμός για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

* Συζήτηση για την περίπτωση Γελαλή, ο Στ. Παπράς θα «εκπροσωπήσει» την επαρχία Τυρνάβου

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 0:28

 

Η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στο νομό βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του οργάνου που συνεχιζόταν μέχρι τις βραδινές ώρες.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, Νίκου Σκορίνη.

Ιδιαίτερη συζήτηση αναμενόταν σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι στο ψηφοδέλτιο του τρίτου κατά σειρά εκλογής τον περασμένο Ιανουάριο, Δημήτρη Γελαλή, ο οποίος όπως είναι γνωστό παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ υπάρχει απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι, όσοι απέτυχαν να εκλεγούν στις προηγούμενες εκλογές και διορίστηκαν στη συνέχεια γραμματείς σε υπουργεία.

Σχετικά με τα ονόματα που ακούγονται ότι θα αντικαταστήσουν στο ψηφοδέλτιο τις τρεις δεδομένες απουσίες της Ηρώς Διώτη που ανακοίνωσε ότι δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, του Τάκη Γιαλαμά και της Άννας Παπαϊωάννου που αποχώρησαν προς τη Λαϊκή Ενότητα Λάρισας, ως ο πιθανότερος εκπρόσωπος της επαρχίας Τυρνάβου στο ψηφοδέλτιο θεωρείται ο πρώην πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Στέλιος Παπράς.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Είχε προηγηθεί το πρωί χθες η ανακοίνωση της πλειοψηφίας των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν στηρίζουν το κόμμα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, αποχωρούν και κάνουν λόγο για «τέλος εποχής» του οργάνου.

Μεταξύ των 37 μελών της Νεολαίας που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι και ο Λαρισαίος Γιώργος Μπλιαχούτας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η ολομέλεια της Νεολαίας Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσουν τα μέλη της ενόψει των εκλογών.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass