Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2020 15:24

Έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο Ελασσόνας

Έκτακτη επιχορήγηση 651.664,71 ευρώ έλαβε ο Δήμος Ελασσόνας για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών περασμένων ετών, που αφορούσαν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής.

Την ικανοποίησή του για την έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών εξέφρασε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο οποίος δήλωσε: «Μεγάλη ανακούφιση για τον Δήμο Ελασσόνας το ποσό των 651.664,71 ευρώ, της έκτακτης επιχορήγησης που διέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου. Η οικονομική κατάσταση -ως γνωστό- δεν είναι και η καλύτερη και είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη, καθώς σε καθημερινή βάση, βρισκόμαστε ενώπιον δικαστικών αποφάσεων οι οποίες δημιουργούν ένα μεγάλο βάρος στον ήδη βεβαρημένο προϋπολογισμό μας. Η νέα δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να βρει τρόπο να καλυφθεί το μεγάλο άνοιγμα που παρέλαβε λόγω χαμηλής εισπραξιμότητας και του βάρους της παροχής υπηρεσιών».

* * *

Διακοπή κυκλοφορίας στην 28ης Οκτωβρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό 28ης Οκτωβρίου, λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας. Οι ρυθμίσεις αφορούν σε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου και στο τμήμα από την οδό Κύπρου έως την οδό Μανδηλαρά, για την Παρασκευή 20 Μαρτίου κατά τις ώρες 08:00' έως 15:00', λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών.

 

* * *

Συνελήφθησαν πορτοφολάδες

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, συνελήφθησαν δύο άτομα, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, το ένα από τα δύο άτομα εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου το ανέμενε ο συνεργός του. Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass