Αρνητικός στο τεστ για κορονοϊό ο δήμαρχος Λαρισαίων

-ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ *ΣΥΝΙΣΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 15:05

Σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού υποβλήθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μετά από παρότρυνση των λοιμωξιολόγων του Κέντρου Αναφοράς της Λάρισας στο ΠΠΝΛ, λόγω της παρουσίας του στα εγκαίνια της έκθεσης Τ. Τλούπα (όπου παρευρέθηκε και ο βουλευτής -θετικός στον κορονοϊό- Χρ. Κέλλας) στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και σε συνδυασμό με την εκδήλωση κάποιων ήπιων συμπτωμάτων που είχε.

Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό και ο δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Λόγω της θέσης μου και της ανάγκης που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα για πολλές συναντήσεις και επαφές που αφορούσαν στη λήψη μέτρων του Δήμου για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά και λόγω της παρουσίας μου στην εκδήλωση της Δημοτικής Πινακοθήκης, σε συνδυασμό με την παρουσία κάποιων ήπιων συμπτωμάτων, οι λοιμωξιολόγοι του Κέντρου Αναφοράς της Λάρισας στο ΠΠΝΛ ζήτησαν να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Μου ανακοινώθηκε σήμερα ότι το τεστ είναι αρνητικό.

Συνεχίζουμε όλοι τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας, «μένουμε σπίτι» και περιορίζουμε τις επαφές μας στο απολύτως αναγκαίο.

Αισθάνομαι την ανάγκη αυτή τη στιγμή να δώσω συγχαρητήρια, να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων μας, που δίνει τη μάχη στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της νόσου. Ψυχραιμία, σύνεση και όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass