ΔΗΛΩΣΗ ΔΑΝΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Αγάπη και φροντίδα για τη γιαγιά, απόλυτη εμπιστοσύνη στο Δ.Σ.

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 19:42 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Μαρ 2020 13:29

Με έκπληξη διάβασα τη συνέντευξη του πατέρα μου Γεωργίου Δημητρακοπουλου, με αφορμή την επίσκεψή του στη γιαγιά μου και μητέρα του Δανάη Δημητρακοπουλου. Συνέντευξη που είναι ολόκληρη ψευδής, παραπλανητική, συκοφαντική, είναι δε προφανές ότι έγινε για λόγους εντυπώσεων και σκοπιμότητας.

Αποκρύπτει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος το γεγονός ότι εδώ και 15 χρόνια περίπου όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση ούτε καν επικοινωνία με τη γιαγιά μου Δανάη Δημητρακοπούλου,  αλλά με πρωτοβουλία του είχε σφοδρή αντιδικία μαζί της και επί χρόνια την έσερνε στα δικαστήρια, λόγο για τον οποίο η γιαγιά μου αρνούνταν μέχρι και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Η ξαφνική προσέλευσή του για να την επισκεφθεί και μάλιστα με συνοδεία δικηγόρου και το όψιμο ενδιαφέρον του γι’ αυτήν είναι εξοργιστικά υποκριτικά και απροκάλυπτα σχεδιασμένα για δημιουργία εντυπώσεων.

Περισσότερο εξοργιστική, πέραν του ότι είναι ψευδής και συκοφαντική, είναι η αναφορά του στις συνθήκες διαβίωσης και στη δήθεν έλλειψη φροντίδας της υγείας της γιαγιάς μου. Εμείς που έχουμε απολαύσει απλόχερα την αγάπη και φροντίδα της, όταν ο πατέρας μας Γεώργιος Δημητρακόπουλος μας εγκατέλειψε, αδιαφορώντας όχι μόνο για τη στοιχειώδη διαβίωσή μας αλλά και για την τυπική επικοινωνία μαζί μας, φροντίσαμε να έχει η γιαγιά μας άριστες συνθήκες διαβίωσης, συνεχή ιατρική παρακολούθηση και παρουσία νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού σε 24ωρη βάση, όταν ο ίδιος επί χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε, έστω και τηλεφωνικά να πληροφορηθεί για την κατάστασή της.

Παρόλο που η ίδια η γιαγιά μου αν το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας της θα αρνούνταν ακόμα μια φορά να δεχθεί την επίσκεψη του, όπως έκανε σχεδόν επί 15 χρόνια τώρα, κανένας δεν απαγόρευσε σε αυτόν να την επισκεφθεί και εκείνος αντί να το εκτιμήσει εκμεταλλεύτηκε την όψιμη και προσχηματική επίσκεψη αυτή για δημοσιογραφικές συνεντεύξεις και με την ηθικά τουλάχιστον ανεπίτρεπτη δημοσίευση φωτογραφιών.

Διερωτώμαι γιατί ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος αποκρύπτει ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εκθέτοντας όλα όσα αναφέρει στη συνέντευξή του τα οποία αποδείχθηκαν με πλήθος εγγράφων ψευδή, γι’ αυτό άλλωστε και η απόφαση της Δικαιοσύνης ήταν αρνητική γι αυτόν, μη επιτρέποντάς του καμία επικοινωνία με τη γιαγιά μου.

Τέλος, επειδή κάνει στοχευμένη επίθεση στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Α.Ε., αποδίδοντας σε αυτόν ψευδείς κατηγορίες, διαβεβαιώ ότι ο Γεώργιος Μιχαλόπουλος  όπως και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, του οποίου έχω την τιμή και ευθύνη να είμαι πρόεδρος, τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης μου, με την ίδια εμπιστοσύνη άλλωστε, τα περιέβαλε και η γιαγιά μου Δ.Δ. κατά τη διάρκεια της πολύχρονης συνεργασίας μαζί τους.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός "Ελευθερία" Α.Ε -υπό τις οδηγίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου ηγούμαι- συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα τη μακρόχρονη παράδοσή του. Πάντα κοντά στον απλό συμπολίτη και τα προβλήματά του, πάντα δίπλα στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στο αύριο της πόλης, της Θεσσαλίας, της χώρας.

Για όλα τα υπόλοιπα, το λόγο έχει σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Και εμείς, της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass