«Συγκαλύπτουν τους ένοχους...»

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 15:36

«Συγκαλύπτει τους πραγματικούς ένοχους» υποστηρίζει η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», για το ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα σε ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων:

 «Ανάμεσα σε άλλα στο ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση αναδεικνυόταν ο ρόλος του ΝΑΤΟ στην περιοχή, οι τεράστιες ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που εμπλέκουν τη χώρα και τον λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς για λογαριασμό της άρχουσας τάξης, ότι δεν εξασφαλίζεται η ειρήνη, η ασφάλεια και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας από μια τέτοια συμφωνία. Κατέληγε με το αίτημα να μην κυρωθεί η συμφωνία και να κλείσουν οι βάσεις σε όλη τη χώρα, να επιστρέψουν οι Έλληνες φαντάροι από τις εκτός συνόρων Νατοϊκές αποστολές, να αποδεσμευτεί η χώρα από τις λυκοσυμμαχίες των ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Ως γνήσιοι υπερασπιστές των συμφερόντων του κεφαλαίου η δημοτική αρχή Καλογιάννη που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ.ά. όπως και η μείζονα αντιπολίτευση της κ. Καραλαριώτου που στηρίζεται από τη ΝΔ, καταψήφισαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και επιδόθηκαν εναλλάξ σε ένα ρεσιτάλ ωμού και ραφιναρισμένου αντικομουνισμού.

Μάλιστα ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ δεν κρατιόνταν για να έρθουν «τα Αμερικανάκια τα ζουμπουρλούδικα», ευτυχώς όμως που δεν μας υπέδειξαν το μέρος που θα στηθεί η «Τρούμπα» στη Λάρισα.

Όσον αφορά στο ψήφισμα που τελικά κατέληξε να υπερψηφίσει η δημοτική πλειοψηφία, αποτελεί ένα κείμενο συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, δεν βγάζει άχνα για το ότι μετατρέπεται η πόλη και η χώρα σε ορμητήριο πολέμου, δεν βάζει πουθενά ξεκάθαρα το στόχο να φύγουνε οι βάσεις, αντίθετα ζητάει από «τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα», αναπαράγοντας την ψευδαίσθηση ότι η συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα, «αρκεί να μας συμπεριφερθούν ως ισότιμο μέλος».

Ο λαός της πόλης δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να εφησυχάζει. Να καταδικάσει τη στάση της Δημοτικής Αρχής των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ.ά. που προσπαθούν με φληναφήματα και δήθεν ανησυχίες να του κρύψουν την αλήθεια, ξεπλένοντας των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό. Να καταδικάσει την παράταξη της ΝΔ που με τον ωμό αντικομμουνισμό ορισμένων δημοτικών της συμβούλων, δίνει «αέρα στα πανιά» αντιδραστικών και φασιστικών κύκλων στην πόλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass