ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Επιτέλους καθαρό νερό στη Σκαμνιά

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2015 7:57

Του Κώστα Τσόλα

Τελείωσε επιτέλους το μαρτύριο των κατοίκων της Σκαμνιάς με την έλλειψη πόσιμου νερού για πάνω από πέντε χρόνια τώρα. Μετά και από τις πιέσεις τόσο του ίδιου του δημάρχου Ελασσόνας όσο και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σκαμνιάς κ. Κώστα Μωραΐτη, ο υπεύθυνος εργολάβος παρέδωσε το έργο και πλέον στο δίκτυο του χωριού ρέει άφθονο ποιοτικό και καθαρό νερό.

Πλήρως ικανοποιημένος από την τελική έκβαση του ζητήματος εμφανίστηκε μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Σκαμνιάς κ. Κώστας Μωραΐτης τονίζοντας ότι προσωπικά ο ίδιος, αλλά και η Τοπική Κοινότητα Σκαμνιάς μαζί με το Δήμο Ελασσόνας αγωνίστηκαν σκληρά ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν και επιτέλους το χωριό να έχει πλέον άφθονο καθαρό και ποιοτικό νερό.

Ο κ. Μωραΐτης αναγκάστηκε να ζητήσει ακόμα και τη συνδρομή της δικαιοσύνης ώστε να παραδοθεί το έργο της ύδρευσης. Οι κάτοικοι της Σκαμνιάς και οι εκατοντάδες επισκέπτες τα καλοκαίρια πέρασαν εποχές δύσκολες, αφού το νερό που υπήρχε στο δίκτυο ήταν ακατάλληλο ακόμα και για μπάνιο και την προσωπική υγιεινή.

Και στη δήλωσή του ο κ. Μωραΐτης κατέληξε: «Τιμώ τους συμπατριώτες μου Σκαμνιώτες για την ανοχή και την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, έως ότου ολοκληρωθεί το έργο της ύδρευσης. Προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass