ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 7:57

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Πριν λίγες ημέρες υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας ΕΡΓΟΑΣΦΑΛΤΙΚΗ - Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε. για την ασφαλτόστρωση του δικτύου της πόλης των Φαρσάλων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 243.902,43 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 137.965,72 ευρώ πλέον ΦΠΑ και το ποσοστό της έκπτωσης ήταν 54,01%.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (πρώην ΣΑΤΑ).

Με το έργο αυτό πρόκειται να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων και συγκεκριμένα στις οδούς Νικηταρά (ανατολικό τμήμα), Κολοκοτρώνη, λωρίδα Αθηνών, Μιαούλη, Βίκτωρος Ουγκώ, Γαμβέτα, Λαρίσης, Θέτιδος, Αχιλλέως, Ανδρούτσου, Φιλελλήνων, Ξενοφώντος, Αγησιλάου, Βενιζέλου, Ν. Ιωνίας, Αφροδίτης, Πολυδάμα, Αθ. Διάκου, Β. Μαυρογιώργου, κάθετος Μεσοχώρας, πλατεία Αγίου Νικολάου, 61 Μ.Ε.

Επίσης, θα γίνει ανακατασκευή των τομών Αχιλλέως με Καναδά και Ν. Ιωνίας με Υψηλάντου σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης. Η κατασκευή της ασφαλτοσκυροδέτησης θα ολοκληρώνεται στη στέψη των φρεατίων αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων, καθώς και των διαβάσεων πεζών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass