Δωρεάν ίντερνετ σε όλα τα λεωφορεία του αστικού

«Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 16:30

Ακόμα πιο επικοινωνιακές αλλά και σύγχρονες γίνονται οι καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθώς η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ σε συνεργασία με την Wind έχει εγκαταστήσει και στα 54 λεωφορεία της σύστημα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WiFi.

Η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα σε όλα τα λεωφορεία αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των επιβατών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων. «Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχοντας πάντα ως πρώτο στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους επιβάτες, εγκατέστησε και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi και στα 54 λεωφορεία του στόλου σε μια προσπάθεια να κάνει τη μετακίνηση των επιβατών πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι επιβάτες έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα δωρεάν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τις καθ ‘ οδόν ανάγκες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου.

Με αυτήν την πρωτοβουλία η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας μία ακόμη υπηρεσία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού βάζοντας τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass