Να τελούνται μυστήρια στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 16:19

Επίσημη συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, έγινε τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ ζήτησε την ευλογία του σεβασμιότατου, τον καλωσόρισε στη Λάρισα και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και μακροημέρευση στα νέα και σημαντικά καθήκοντα που ανέλαβε. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τα ισχύοντα στον συνδικαλισμό των Ε.Δ. καθώς και παρουσίαση της αρχαιότερης Ένωσης στον χώρο των ΕΔ, της ΕΣΠΕΘ, των δρώμενών της από το 2012 μέχρι σήμερα, των διεκδικήσεων και των τρεχουσών εξελίξεων στον χώρο.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε θερμό και φιλικό κλίμα, ενώ ο σεβασμιότατος έδειξε ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να εξετάσει από κοντά το αίτημα των μελών της ΕΣΠΕΘ για επανατέλεση μυστηρίων στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά.

Παρόντες από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος, ο αναπλ. γεν. γραμματέας Λεωνίδας Κολονιώτης και ο ταμίας Δημήτριος Κυρίτσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass