«Βασίλεψε» ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2019 15:34

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, από Λάρισα και Βόλο, έδωσαν το παρών στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε σε πολυχώρο στη Λάρισα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστέριος Χάμος ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε, τόνισε για ακόμη μια φορά τον ακομμάτιστο χαρακτήρα του Συνδέσμου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια, έδωσε τα εύσημα στα μέλη του Συνδέσμου για τον «ωραίο αγώνα που κάνουν», καταφέρθηκε εναντίον «αυτών που ψήφισαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και αυτών που δεν αντέδρασαν». Κατέληξε λέγοντας ότι ο Σύνδεσμος δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις εκλογές αφού έχει άλλο έργο να επιτελέσει. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τις ευλογίες του πατέρα Ευθύμιου, ενώ το φλουρί που είχε ως δώρο 2 βιβλία εθνικού περιεχομένου έπεσε στον Σωτήρη Κουμαρόπουλο. Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ παρέστησαν σε αυτήν ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «ο Πύρρος» Γ. Νταγιάκας, ο αντιπρόεδρος της Τ.Ο. Λαρίσης του Εθνικού Μετώπου Αστ. Πάκας και ο εκπρόσωπος της νέας δημοτικής πατριωτικής Κίνησης Λαρισαίων «Κοινόν» Μιχ. Κατσιάνης. Χαιρετισμό απέστειλαν το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, ο εκδότης του Περιοδικού «Αφύπνιση» Αλ. Νάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Παπαδημόπουλος και η Εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass