Αιμοδοσία με βραβεύσεις

ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2019 16:22

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μύρων του Δήμου Κιλελέρ.

«Σε μία τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, είναι εξαιρετικά παρήγορη και ελπιδοφόρα η στήριξη του συνανθρώπου μας και δείχνει ότι η ανθρωπιά και η διάθεση προσφοράς δεν έχουν χαθεί από τον κόσμο» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου και αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών έργων του Δήμου Κιλελέρ κ. Σπυρίδων Καλέτσιος.

Η γιατρός του Κέντρου Αιμοδοσίας κα Ανδρούτσου Σωτηρία αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην αξιοζήλευτη προσπάθεια των κατοίκων ενός μικρού χωριού και την πολύ καλή συνεργασία που έχει με το κέντρο Αιμοδοσίας ο Σύλλογος.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τιμήθηκαν για την προσφορά τους, το ιδρυτικό μέλος και αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Θεσσαλίας κ. Απόστολος Μπίλλης καθώς επίσης και ο εθελοντής αιμοδότης και μέλος του Συλλόγου κ. Απόστολος Μανωλόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass