Εν δράσει η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΜΑΔΟΥΡΟ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2019 22:00

Ενημερωτικές ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις, με στόχο να δυναμώσουν οι φωνές διαμαρτυρίας κατά του ΝΑΤΟ, με αίτημα την αποχώρηση της Ελλάδας από τη συμμαχία, θα οργανώσει η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας.

Ο σχεδιασμός δράσης των επόμενων βημάτων της Κίνησης συζητήθηκε χθες στο πλαίσιο συνέλευσης των μελών του στο «Μετροπόλ», όπου αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η συμμετοχή τους σε πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου, σε πόλη στην Κεντρική Ελλάδα, με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ.

Επίσης, κατατέθηκε ψήφισμα αλληλεγγύης «στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας και στο νόμιμο και δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρό της Νικολά Μαδούρο», απευθύνοντας κάλεσμα σε μαζικούς φορείς να πράξουν το ίδιο για την υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας της Βενεζουέλας και απαιτώντας: «Να σταματήσει κάθε παρέμβαση του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού (ΗΠΑ -Ε.Ε.) στα εσωτερικά της Βενεζουέλας», καταγγέλλοντας «τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συναινεί στα σχέδια ΗΠΑ – ΕΕ».

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Αντιπολεμικής Κίνησης Λάρισας οι κ. Νίκος Κωτσιόπουλος και Αχιλλέας Κυρίτσης πραγματοποίησαν απολογισμό δράσης της νεοσύστατης Κίνησης, από την ίδρυσή της τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 Νοεμβρίου στο Στεβανοβίκειο για την κατάργηση των βάσεων του ΝΑΤΟ.

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass