«Λιγότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές»…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΡΒΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 22:14

«Για μας η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα χρειάζεται να έχει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές, λιγότερους φόρους, περισσότερες και κανονικές δουλειές για όλους».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος έστειλε το μήνυμά του για την επόμενη χρονιά που θα είναι γεμάτη εκλογικές αναμετρήσεις, χθες από τη Λάρισα όπου έδωσε το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε για τα μικρά παιδιά η ΝΟΔΕ της ΝΔ και ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων.

«Έχω τη χαρά να βρίσκομαι στην πόλη της Λάρισας. Είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες που δίνουν χαρά και περνάνε το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλους. Είναι μια γιορτή αγάπης και ελπίδας και εύχομαι με την έλευση του νέου έτους τα πράγματα να πάνε καλύτερα για την πατρίδα μας» είπε, μεταξύ άλλων, και αφού ευχαρίστησε τον κ. Χρήστο Καπετάνο για την πρόσκληση πρόσθεσε πως «η Λάρισα είναι μια όμορφη πόλη με ζωντάνια. Μια από τις πιο πλούσιες πόλεις της Ελλάδας, με υπέροχους ζεστούς ανθρώπους. Έχει αγρότες και ειδικά πολλούς νέους αγρότες και με πολλά προβλήματα για τα οποία εμείς δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε».

Νωρίτερα ο κ. Δέρβος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό. «Συζητήσαμε για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για το νομοσχέδιο του Κλεισθένη που απ’ ό,τι φαίνεται είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές την επόμενη ημέρα. Είναι ένα νομοσχέδιο που φέρνει πραγματικά πολλά προβλήματα στη διακυβέρνηση των δήμων, όσον αφορά στην άσκηση της διοίκησης και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για την κατάργησή του».

Συζήτησε με τον πρύτανη του ΤΕΙ «για όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την επικείμενη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας», με τον πρόεδρο του ΤΕΕ «για τα προβλήματα των νέων Μηχανικών που δεν είναι άλλα από την υπερφορολόγηση και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές. Ένα μήνυμα που πέρασε άλλωστε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο πριν λίγες ημέρες. Για μας η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα χρειάζεται να έχει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές, λιγότερους φόρους, περισσότερες και κανονικές δουλειές για όλους».

Συναντήθηκε, τέλος, με την κ. Ρένα Καραλαριώτου και «συζητήσαμε για τα πολύ σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πόλη της Λάρισας» δίνοντάς της και τις ευχές για την εκλογική αναμέτρηση του Δήμου Λαρισαίων.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass