ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Το "Οχι" ισχυρό διαπραγματευτικό επιχείρημα

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2015 8:32

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Να ψηφίσουν "όχι" στο κυριακάτικο δημοψήφισμα κάλεσε τους πολίτες των Φαρσάλων η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, που μίλησε σε συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.

Η Ηρώ Διώτη αφού αναφέρθηκε στη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές το 5μηνο που κυβερνά τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τόνισε ότι "με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές, θα βοηθήσει την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις και θα τους αναγκάσει στις ανάλογες υποχωρήσεις. Το ΟΧΙ δεν είναι έξοδος από την Ευρώπη, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν και να φοβήσουν τον ελληνικό λαό. Είναι ένα ισχυρό επιχείρημα για να διαπραγματευθεί καλύτερα η ελληνική κυβέρνηση.

Αν ο λαός επιλέξει το ΝΑΙ οι δανειστές θα επιβάλουν ακόμη σκληρότερα μέτρα που θα γονατίσουν περισσότερο τον ελληνικό λαό. Είναι σαφές ότι θέλουν να ρίξουν την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, να την εξευτελίσουν, ώστε να μην υπάρξει αντίδραση από άλλες χώρες που θέλουν να "σηκώσουν το κεφάλι". Σ΄ αυτό έχουν συμμάχους και το ντόπιο καπιταλιστικό σύστημα που κυβέρνηση τη χώρα για πολλά χρόνια και την οδήγησε στα μνημόνια. Η απάντηση σ΄ όλους αυτούς είναι ένα βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass