ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Κανονικά λειτουργούν οι Δήμοι

* Μικροπροβλήματα που λύνονται γρήγορα και λίγες αρρυθμίες στις συναλλαγές τους

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2015 0:46

Δεν φαίνεται να δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στη λειτουργία των δήμων του νομού το ιδιαίτερο καθεστώς αυτής της εβδομάδας με τις κλειστές τράπεζες και τη μετά πολλών εμποδίων διαδικασία συναλλαγών.

Η «Ε» επικοινώνησε με δύο δημάρχους της περιοχής, τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και τον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο, οι απαντήσεις των οποίων στις ερωτήσεις που τους θέσαμε συμπίπτουν.

Όπως ανάφεραν και οι δύο χαρακτηριστικά, τα όποια προβλήματα εστιάζονται περισσότερο στην τροφοδοσία των οχημάτων των δήμων τους με καύσιμα, λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται και στα πρατήρια με τα οποία συνεργάζονται, αλλά πρόκειται για προβλήματα που λύνονται άμεσα, καθώς όπως γενικότερα επισημαίνεται δεν προβλέπεται έλλειψη καυσίμων.

Παράλληλα, οι κλειστές τράπεζες είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν αρρυθμίες στην πληρωμή ορισμένων προμηθευτών, αν και πλέον η πλειοψηφία ανάλογων συναλλαγών των δήμων γίνεται μέσω του e-banking, διαδικασία που συνεχίζεται απρόσκοπτα από την περασμένη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή, κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων των δήμων, καθώς οι λογαριασμοί τους είχαν πιστωθεί κανονικά από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Φυσικά, και οι δημοτικοί υπάλληλοι, όπως και όλοι μας, τουλάχιστο μέχρι την προσεχή Δευτέρα, δεν θα μπορούμε να κάνουμε, μέσω ΑΤΜ, αναλήψεις πλέον των 60 ευρώ που αποτελεί το ανώτερο όριο...

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass