Κατέληξε μετά από καβγά

ΕΝΑΣ 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2018 15:30

Με τον πιο τραγικό τρόπο επισφραγίσθηκε η έξοδος παρέας για τσίπουρο, καθώς χθες το απόγευμα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία, δυστυχώς κατέληξε ένας 44χρονος, καταγόμενος από την Τυφλίδα.

Ένας διαπληκτισμός έξω από το τσιπουράδικο είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του 44χρονου στον δρόμο και τον σοβαρό τραυματισμό του με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για περισσότερο από μία βδομάδα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου χθες το απόγευμα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου, ο 44χρονος πήγε με την παρέα του σε τσιπουράδικο της Λάρισας.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 44χρονος διαπληκτίσθηκε με άλλον άνδρα με τον οποίο και πιάστηκαν στα χέρια, στον δρόμο έξω από το τσιπουράδικο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 44χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου λόγω της κατάστασης κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το επεισόδιο καταγγέλθηκε μετά από ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ. που παρήγγειλε ιατροδικαστική έκθεση. Χθες το απόγευμα ωστόσο ο 44χρονος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας να ερευνά την υπόθεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass