«Θα καταργήσουμε νόμους τερατουργήματα»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 16ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 15:18

«Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου, όπως και κάθε νομοθετήματος, που αντιστρατεύεται την αξιοσύνη και καθιστά το κράτος όμηρο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο αναπληρωτής τομέαρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στο 16ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΝΔ στην Αθήνα.

Ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ χαρακτήρισε τον αγώνα του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «αγώνα απέναντι στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και του ολοκληρωτισμού», ενώ χαρακτήρισε «κινδυνολογία και ψευδολογία» κάθε συζήτηση για απολύσεις στον Δημόσιο τομέα από τη ΝΔ.

«Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει η θέση κανενός δημόσιου λειτουργού. Η κινδυνολογία και η ψευδολογία είναι προνόμια του ΣΥΡΙΖΑ, όχι δικά μας!», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Λαρισαίος πολιτικός, στη συνέχεια, έκανε σφοδρή κριτική απέναντι στην κυβερνητική πολιτική για τα αχρείαστα μέτρα, τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης και τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Υπέγραψαν μια ντροπιαστική Συμφωνία, χαρίζοντας στους Σκοπιανούς όνομα, γλώσσα κι έθνος, κάνοντας λόγο για “Ελληνομακεδονική κληρονομιά”! Χωρίς καμία ντροπή, χωρίς συνείδηση για τον κίνδυνο, ξεπούλησαν τα πάντα για την καρέκλα, για να μείνουν στην εξουσία λίγους μήνες ακόμα», είπε.

Ο κ. Κέλλας, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανέδειξε τις γραμμές της πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ στον χώρο της Παιδείας, ενώ κάλεσε σε πανστρατιά όλες τις υγιείς δυνάμεις της χώρας, για μια “συνολική αλλαγή” τονίζοντας: «Μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας σας, να αναβαθμίσουμε υποδομές, και πάνω απ’ όλα να αποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία στη δημόσια εκπαίδευση, αφήνοντας στο παρελθόν τις ατυχείς εμπνεύσεις Μπαλτά, Φίλη, Ζουράρι και Γαβρόγλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass