ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:30

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κράτος του Ισραήλ που κλιμακώνει τη βία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες αγωνιστών, -που σήμερα μόνο έχουν φτάσει τις 59 και τους 2.770 τραυματίες, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ, την προσπάθεια ταύτισης του "θύτη" με το "θύμα". Είναι πρόσφατο το κατάπτυστο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει το φταίξιμο στους αγωνιστές Παλαιστίνιους που αναγκάζουν τους Ισραηλινούς να τους δολοφονούν.

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους και νέους της πόλης μας, να συνεχίσουν τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, που διεκδικώντας τη δική τους πατρίδα έρχονται αντιμέτωποι με την κρατική βία, τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις εκ μέρους του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ. Να δυναμώσουμε μαζί τον αγώνα ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που ενισχύει την πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ». Καταλήγοντας, η ΕΛΜΕ στην ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να μιλήσουν στους μαθητές για τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και να εκφράσουν την πολύμορφη αλληλεγγύη τους με όλες τις μορφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass