Κηδεύτηκε ο Ελασσονίτης Σπύρος Βαρνάς

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 21:15

 «Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο συνταξιούχος ηλεκτρολόγος Σπύρος Βαρνάς, που άφησε το δικό του «στίγμα» για πολλά χρόνια στην τοπική κοινωνία και στην αγορά της ευρύτερης περιοχής, διατηρώντας με τον αδελφό του Δημήτρη επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών και οικιακού εξοπλισμού.

Ο εκλιπών με καταγωγή από τον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας

ήταν γνωστός, μετρημένος και σοβαρός επαγγελματίας, άτομο χαμηλών και ήπιων τόνων, κοινωνικός και αγαπητός.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Κλεοπάτρα, 2 γιους, τον δημοτικό σύμβουλο - ηλεκτρολόγο μηχανικό Βασίλη Βαρνά και τον γυμναστή – διαιτητή μπάσκετ Γιώργο Βαρνά και τα αδέλφια του. Ευτύχησε να δει 4 εγγόνια.

Στην Εξόδιο Ακολουθία, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, συλλειτούργησαν ο αρχιμανδρίτης π. Παϊσιος Μπίσμπας και οι ιερείς π. Χρήστος Γεροφάκας και π. Νικόλαος Πνευματικός.

Στο τελευταίο «αντίο» του Ελασσονίτη έδωσαν το «παρών»:

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθαν. Παιδής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Ανέστης Σερετίδης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώτης Καραγκόγκος, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ. βουλευτές Ιωάν. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, οι πρ. δήμαρχοι Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος και Χρήστος Καραγιάννης, παλαιοί αυτοδιοκητικοί, μέλη των διοικήσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, δεκάδες έμποροι και επαγγελματίες της περιοχής και πολύς κόσμος. 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass