ΔΥΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Κυκλοφορούσαν με κλεμμένο μηχανάκι

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 15:46

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, επτά περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Λάρισας.

Ετσι συνελήφθησαν χθες ως δράστες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο Τυρναβίτες ηλικίας 20 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. χθες «το μεσημέρι στον Τύρναβο οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν να κατέχουν δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρεθεί από οικία 64χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας στις αρχές του τρέχοντος μήνα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 19-04-2018 έως 03-05-2018 σε περιοχές του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Λάρισας, διέπραξαν τα ακόλουθα: Διέρρηξαν κατάστημα 58χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Αφαίρεσαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 58χρονου υπηκόου Αλβανίας, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή και άλλα αντικείμενα από δύο οικίες και ένα κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπών. Αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αύλειο χώρο οικίας 62χρονου ημεδαπού τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass