Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του Ανδρέα Σολωμού

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2018 11:00

Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και θλίψης έγινε προχθές το μεσημέρι στην Ελασσόνα η κηδεία του 80χρονου επιχειρηματία Ανδρέα Σολωμού, που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ο εκλιπών ήταν ένας εκ των συνιδρυτών της ιδιαίτερα γνωστής Βιομηχανίας Κεραμοποιίας αδελφών Θωμά Σολωμού που «απλώθηκε» στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός της οικογενείας Σολωμού.

Στην εξόδιο ακολουθία, που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας συλλειτούργησαν οι αρχιμανδρίτες π. Βησσαρίων Καραλάσκος και π. Παϊσιος Μπίσμπας και ιερείς ενοριών της περιοχής. Εκ μέρους του σεβασμ. μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, που δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, διαβίβασε τα συλλυπητήρια και λόγους παρηγορίας προς τους οικείους του εκλιπόντος ο αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων.

Γύρω του, η σύζυγος του, οι κόρες και ο γιος με τις οικογένειές τους, τα εγγόνια, τα αδέλφια και τα ανίψια του, οι συγγενείς και δεκάδες Ελασσονίτες και όχι μόνο.

Ανάμεσα στις παρουσίες, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, πρ. βουλευτές, πρ. δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, δεκάδες επαγγελματίες από την επαρχία Ελασσόνας και την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας και πολύς κόσμος.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass