ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΑ

Άλλα του χρέωσαν, άλλα διαπίστωσε ότι κατανάλωσε

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 21:45

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη
Έξαλλος δημότης της Αγιάς, κάτοικος χωριού της, γιατί όπως λέει, η τοπική Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, ηθελημένα ή μη, τον κλέβει κατάφωρα στον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό που του έστειλε με ημερομηνία έκδοσης 2 Απριλίου 2018.


Ο λογαριασμός γράφει πως η προηγούμενη ένδειξη του υδρομέτρου ήταν στα 4.434 κυβικά μέτρα και πως η νέα που μετρήθηκε είναι στα 4.496. Κατανάλωση, δηλαδή, 62 κυβικών.
Έλα, όμως, που αυτός, υποψιασμένος, αλλά και παραξενεμένος για τα πολλά κυβικά χρέωσης, θέλησε να ελέγξει κι ο ίδιος το υδρόμετρο, όπου έκπληκτος διαπίστωσε πως 14 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού, δηλαδή στις 16 Απριλίου, και ποιος ξέρει πόσες μετά τη μέτρηση της ΔΕΥΑ, η ένδειξη είναι στα… 4.468 κυβικά! Δηλαδή 28 κυβικά λιγότερα από τη χρέωση, μια διαφορά σοβαρή, που σίγουρα είναι και μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε από τη μέτρηση της υπηρεσίας.
Διερωτάται, λοιπόν, τι ακριβώς έχει συμβεί;
Πρόκειται για λάθος ή οι μετρήσεις γίνονται… εκ του μακρόθεν και στο περίπου; Θέλει να πιστεύει, κι εύχεται, να είναι το πρώτο, λέει. Είναι όμως; Γιατί περισσευούμενα σήμερα κανένας δεν έχει. Και είναι πολύ άσχημο να καλείσαι να πληρώσεις τα διπλά σε έναν λογαριασμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass