ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

«Αφήνουμε τη ΔΑΣ – ΟΤΑ στην εκλογική της ικανοποίηση»

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 16:08

Σε ανακοίνωση της ΔΑΣ – ΟΤΑ απαντά η «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ Νομού Λάρισας», κάνοντας λόγο για «για πάγιες μεθοδολογίες».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Συνδικαλιστική Ανατροπή» αναφέρει ότι «όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΑΣ -ΟΤΑ και αφορούν τις πρόσφατες εκλογές των δημοτικών υπαλλήλων, προκαλούν σε όσους δε γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις θαυμασμό καταρχάς και συμπάθεια αργότερα, του τύπου “αχ, τα καημένα τα παιδιά της ΔΑΣ παλεύουν με τα θηρία και πάλι παρά τη συρρίκνωσή τους χρόνο με τον χρόνο, “βγαίνουν” πρώτοι. Αυτά για όσους δε γνωρίζουν. Όσοι όμως “παροικούμε την Ιερουσαλήμ” (και είμαστε κάμποσοι), ξέρουμε τη διαχρονική τακτική των κουκουέδων και τις πάγιες μεθοδολογίες τους».

Η ανακοίνωση συνεχίζει σχετικά με τις εκλογές «εφάρμοσαν τη δοκιμασμένη τους μέθοδο που συνίσταται στα παρακάτω: Ψήφο στους συμβασιούχους (καμιά 500αριά άτομα). Σήμερα που μιλάμε, οι συμβασιούχοι έχουν απολυθεί και δεν τους επηρεάζει το “υπαλληλικό γίγνεσθαι” των δημοτικών υπαλλήλων και η μοίρα τους κινείται σε “άλλους παραλλήλους” από αυτούς των εκλεγμένων συνδικαλιστικών μας οργάνων. Πρόκαναν όμως και έδωσαν πρωτιές σ’ όσους φρόντισαν μεθοδικά να τους μοιράσουν φρούδες ελπίδες, αντάμα με τους συντρόφους της ΛΑΕ. (ΣΥΡΙΖΑ μετά)

Όχι, κάλπες στα κατά τόπους δημαρχεία της Ελασσόνας και των Φαρσάλων. Εκεί δεν “έχει δροσιά” η παράταξη και όσοι λιγότεροι ψηφίσουν τόσο μικρότερα κέρδη για τους “συμβιβασμένους”.

Διαγραφές για “ψύλλου πήδημα” συναδέλφων που δεν ασπάζονται την “καθαρότητα” της παράταξης. Για τους ομόσταυλούς τους τα κανονίζουμε έτσι κι αλλιώς.

Αυτά είναι τα “βασικά εργαλεία” της πρωτιάς της ΔΑΣ κι αυτά εμάς δεν μας εκπλήσσουν και δεν μας στεναχωρούν τόσο.

Ανησυχούμε, λυπούμαστε και προσανατολίζουμε τον αγώνα μας στη λειψή συμμετοχή των συναδέλφων μας στις δράσεις και στις αντιδράσεις που απαιτούν οι καιροί. Δεν έχουν οι συνάδελφοι τις καλύτερες απόψεις για το συνδικαλισμό και για όλους όσους των διακονούν. Δεν συμμετέχουν στις απεργίες και στις κινητοποιήσεις, που στους καιρούς μας αποτελούν “δέσμια υποχρέωση” του κάθε εργαζόμενου.

Εμείς, η Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ, θα αφήσουμε τις δάφνες της κατάταξής μας κατά μέρος, θα αφήσουμε τη ΔΑΣ – ΟΤΑ στην εκλογική της ικανοποίηση και θα σμίξουμε περισσότερο με τους εργαζόμενους συναδέλφους μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass