ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συνέλευση δημοτικών υπαλλήλων

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 15:54

Σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση, καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας. Η συνέλευση θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 8.30 το πρωί ενώ για τη διευκόλυνση των εργαζομένων ο Σύλλογος κήρυξε στάση εργασίας από τις 7 έως τις 12 το μεσημέρι.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου σημειώνεται «να κάνουμε σημαία του αγώνα μας το «σταθερή, μόνιμη δουλειά για όλους». Μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα ενάντια στην υποστελέχωση και την επιχειρηματική λειτουργία των υπηρεσιών. Να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων το σύνθημα «κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ, κοντά τα χέρια σας από το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας».

Να οργανώσουμε την πάλη ενάντια στη φοροληστεία, τους πλειστηριασμούς των κατοικιών, τις ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών, την αντιδραστική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Διοίκησης, τη λεγόμενη αναθεώρηση του «Καλλικράτη». Να μπούμε μπροστά στον αγώνα για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους τόπους δουλειάς, ενάντια στην εντατικοποίηση της εργασίας και τα εργατικά «ατυχήματα», που στοίχισαν τη ζωή σε 36 συναδέλφους μας, τα τελευταία μόνο χρόνια.

Με αυταπάρνηση και αυτοθυσία θα μπούμε όλοι στον αγώνα για να μην περάσουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία. Καθημερινά και ακούραστα οργανώνουμε την πάλη στους τόπους δουλειάς, ώστε να βγούμε στην αντεπίθεση. Να αποσπάσουμε αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού, ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων, κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου της κρατικής αντιδραστικής «αξιολόγησης». Θα μπαίνουν μπροστά στον αγώνα ώστε να αποτραπούν οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί κυβέρνησης - ΕΕ - δημάρχων και επιχειρηματικών ομίλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass