ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 15:00

Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα Δημιουργικά Εργαστήρια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 3 Μαρτίου. Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οικογένειες (ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από τον χρόνο τους και να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές, συνδυάζοντας διάφορα υλικά και χρώματα.


Όλα τα είδη που κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του οργανισμού, από εργαζόμενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα παζάρια που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις, όσο και στο ηλεκτρονικό πωλητήριο «e-shop» του Οργανισμού, για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Οργανισμού μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου 2018. Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια βάρδια.
Όπως ανακοίνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», « Θεμέλιος λίθος του οργανισμού είναι οι εθελοντές, που εδώ και 22 χρόνια με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισμού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με την ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του οργανισμού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει... γιατί ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο είναι υπόθεση oικογενειακή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass