Αντάμωσαν συμμαθητές της ΣΤΥΑ

* Για 10η συνεχή χρονιά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 15:28

Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Για 10η συνεχή χρονιά οι συμμαθητές της 32ης σειράς ΣΤΥΑ αντάμωσαν ξανά, την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η συνάντηση ήταν επετειακή καθώς συμπληρώθηκαν 10 χρόνια αδιάλειπτης διάθεσης και έντονης επιθυμίας να «σκαλίσουν» και πάλι τη μνήμη πηγαίνοντας 38 χρόνια πίσω όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Όταν μοιράζεσαι αναμνήσεις με συναδέλφους-συμμαθητές μετά από τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια - αναφέρει σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών -  τότε αποκτούν μια «γεύση» μαγική που σε ταξιδεύει σαν το παλιό καλό κρασί!

Η «Λάρισα» παρούσα, αλλά ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα στον Αχιλλέα που ήρθε από την Αθήνα, στον Στέλιο από τα Τρίκαλα, τον Βαγγέλη και τον Χρήστο από την Καρδίτσα καθώς και τον Αχιλλέα και Μπάμπη από το Βόλο.

Η «τιμωρία» για τους αδικαιολόγητα απόντες είναι ότι στερήθηκαν μια άλλη μοναδική συνάντηση με ιδιαίτερη συγκίνηση και έντονα συναισθήματα. Με χαρά τους περιμένουμε του χρόνου (για άρση της τιμωρίας).

Το φλουρί βρήκε ο κ. Δημήτρης Μπρέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass