ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Αντιφασίστες έγραψαν συνθήματα

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 15:54

Συνθήματα κατά του φασισμού έγραψαν αντιφασίστες έξω από το γραφείο της δικηγόρου και πρώην βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Δέσποινας Σβερώνη. Τα συνθήματα γράφθηκαν χθες τα ξημερώματα, ενώ την ευθύνη ανέλαβαν, με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα «indymedia», οι «αντιφασίστες/αντιφασίστριες από τον κάμπο».

Σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κτίριο της Θεσσαλονίκης όπου για χρόνια στεγαζόταν η κατάληψη «Libertatia», «στοχευμένα ως μια πρώτη απάντηση επιλέξαμε να επιτεθούμε στο διαμέρισμα της υποψήφιας βουλευτή της Χ.Α. Σβερώνης Δέσποινας με βαριοπούλες και να γράψουμε με σπρέι συνθήματα στην πολυκατοικία» προσθέτοντας ότι «ήταν μια πρώτη γεύση από αυτά που έπονται, υποσχόμαστε σε όλους τους φασίστες της πόλης μας πως οι καταλήψεις δεν θα μείνουν ανυπεράσπιστες. Το σημερινό ήταν μια μόνο γεύση, έρχονται και χειρότερα» καταλήγει η ανακοίνωση. Να διευκρινισθεί ότι η κ. Σβερώνη αναμένεται σήμερα να απευθυνθεί σε Εισαγγελία και ΕΛ.ΑΣ. για περισσότερη ενημέρωση.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με αφορμή την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του μέλους του, κ. Δέσποινας Σβερώνη, εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ομοφώνως το ακόλουθο ψήφισμα:

«Πίσω από τον μανδύα της ανωνυμίας, η επίθεση και οι υλικές ζημιές σε βάρος δικηγορικού γραφείου, με στόχο συνάδελφο του Δικηγορικού Συλλόγου, αποτελεί κατακριτέα πράξη, η οποία συναντά την αποδοκιμασία της από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας. Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος της συναδέλφου στο χώρο που ασκεί το λειτούργημα της και ζητάμε την άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους υπαίτιους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass