ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πλήθη πιστών στην εορτή του Προδρόμου

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 17:43

Πανηγυρικά και με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη και η σύναξη του Αγίου Ιωάννου, του Προδρόμου και Βαπτιστού, στην παλαιά και περιώνυμη ενορία του Τυρνάβου, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, του βουλευτή κ. Χρήστου Κέλλα, του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση,

των αρχόντων του τόπου και πολλών πιστών χριστιανών, που ζήτησαν τη χάρη και την ευλογία του μεγάλου Προφήτου και ασκητού, του Αγγέλου και Βαπτιστού Ιωάννου, του Προδρόμου στη ζωή και τα έργα τους. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αχίλλιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ασκητικό πρόσωπο και την ενάρετη ζωή του Τιμίου Προδρόμου.

Στο τέλος της πανηγυρικής θείας λειτουργίας ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα και συνεχάρη τον εφημέριο της ενορίας π. Γεώργιο και όλους τους συνεργάτες της εκκλησιαστικής κοινότητος για την πλούσια εκκλησιαστική τους διακονία στην ενορία του Aγίου Ιωάννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass