ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μείωση των τελών ύδρευσης ζητούν οι τρίτεκνοι

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 15:24

Η διοίκηση του Συλλόγου Τρίτεκνων νομού Λάρισας συναντήθηκε χθες με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) Θεόδωρο Καφφέ. Η αντιπροσωπεία τρίτεκνων με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτριο Γκόβαρη παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών, με βασικό αίτημα τη μείωση στα τέλη ύδρευσης.

Από την πλευρά του ο κ. Καφφές, όπως σημειώνεται από τον Σύλλογο, «δεσμεύτηκε ότι, στο μέτρο του δυνατού θα εξεταστεί θετικά το αίτημα του συλλόγου και θα δοθούν στους τρίτεκνους ό,τι ισχύει και για τις άλλες κατηγορίες δημοτών, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι κ.λπ. ».

Εξήρε επίσης την προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχτούν και να επιλυθούν από τον σύλλογο τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών, και υπογράμμισε ότι η ΔΕΥΑΛ έχει τη διάθεση συνεργασίας με τον σύλλογο, στην κατεύθυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση διαφόρων θεμάτων, που αφορούν στους τρίτεκνους. Στη συνάντηση από το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μουζήθρας, ο γραμματέας Δημήτριος Μπουλούμπασης και η έφορος Λία Κουλίζη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass