ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ψυχολόγοι για τη στελέχωση του «Ορφέα»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 16:05

Εξωτερικούς συνεργάτες, ψυχολόγους και κοινωνιολόγους, αναζητά το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας «Ορφέας».

Σε ανακοίνωσή του «καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για παροχή υπηρεσιών, μερικής απασχόλησης και με ωρομίσθια αμοιβή ως εξωτερικοί συνεργάτες, για τη στελέχωση του Εργαστηρίου Ζωής.

Κατάλληλη για τη συγκεκριμένη παροχή εργασίας είναι η ειδικότητα της Ψυχολογίας ή Κοινωνιολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνικής Εργασίας και Διοίκησης (Π.Ε./Τ.Ε.).

Θα συνεκτιμηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου, η καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας -κατά προτίμηση της αγγλικής, η χρήση Η/Υ, οι ειδικοί τίτλοι σπουδών καθώς και η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο ίδιο ή συναφές αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) όπου θα αναφέρεται το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση, η αποδοχή της συνεργασίας (σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου – κατοχή Δελτίου παροχής Υπηρεσιών ή δυνατότητα έκδοσής του) καθώς και το βιογραφικό σημείωμά τους.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει από σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 αυτοπροσώπως ή με νόμιμη εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου καθημερινά από 10.00 μέχρι 13.00 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Μανωλάκη 9-11 Δ ή ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή, στην ίδια διεύθυνση (αποδεικτικό η σφραγίδα ταχυδρομείου).

 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410 555935».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass