Ι. ΜΟΤΣΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ

«Δεν θα καπηλώσουν το έργο μου…»

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2017 16:18

«Είμαι υπέρ των εκδηλώσεων της Δημοτικής αρχής για την Ερμού και γενικώς για ό,τι καλό στο Ιστορικό Κέντρο. Αλλά δεν θα δεχτώ να καπηλώσουν το έργο μου στην Ερμού». Αυτό τονίζει ο Γιάννης Μότσιος ο οποίος απαντώντας, ως πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων ιστορικού κέντρου, σε χθεσινό σχόλιο στα ‘’Ψ’’ σημειώνει τα ακόλουθα:

«Προ ημερών ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησε τη συναίνεσή μου να τοποθετήσει αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας στην είσοδο της Ερμού - απύθμενο θράσος. Τίποτα δεν έχει κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος για την Ερμού, αλλά ούτε για το Ιστορικό Κέντρο. Ήρθε να μας καπελώσει και να δρέψει τις δάφνες από το έργο μας, αυτός που με αντιπαροχή μια φωτογραφία δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για την παράνομη λειτουργία της εμποροπανήγυρης 2 ημέρες επιπλέον (πρώτη φορά έγιναν αυτά από τον Εμπορικό Σύλλογο).

Ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παπαδόπουλος, πρέπει να παρουσιάσει συγκεκριμένο έργο για την προστασία των τοπικών εμπόρων από τις πολυεθνικές και με τον απαράδεκτο τρόπο που λειτουργούν τα ξένα καταστήματα. Το να περιφέρεται με τη γραβάτα, το παλτό και να αυτοκαμαρώνεται στους πεζοδρόμους, να φωτογραφίζεται με κάθε αρμόδιο και αναρμόδιο, τίποτα δεν προσφέρει στα τοπικά καταστήματα, απλώς εξυπηρετεί τις φιλοδοξίες του για επίδειξη.

Η Δημοτική Αρχή Λάρισας, την οποία στήριξα στις εκλογές, ποτέ δεν αναγνώρισε τον Σύλλογό μας. Με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήμασταν σε σκληρή αντιπαράθεση για συγκεκριμένα θέματα της αγοράς, αλλά σε θέματα λειτουργίας του Ιστορικού Κέντρου πάντα μας συμβουλεύονταν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

Επί 3 χρόνια δεν δέχτηκα καμία πρόσκληση από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και ο λόγος είναι προφανής και σας τον παραθέτω: Με τον σύμβουλο του νυν Δημάρχου επί θεμάτων εμπορίου, όταν είχε την ιδιότητα του εμπόρου, ήμασταν σε σκληρή δικαστική αντιπαράθεση. Κατά την αναγνώριση του συλλόγου μας ήταν βασικός μάρτυρας, μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο, σημερινό πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος κατάθεσε ενόρκως σε αγωγή που κατάθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος εναντίον του συλλόγου μας, ότι ζημιώθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος από τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του συλλόγου μας 500.000 ευρώ, επειδή κρατήσαμε τα καταστήματα ανοικτά 4 απογεύματα της Πέμπτης. Ο Εμπορικός Σύλλογος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις πολυεθνικές που λειτουργούν 9:00-21:00 όλες τις ημέρες, αλλά είχε πρόβλημα με τον σύλλογό μας που λειτουργούσαμε 4 απογεύματα.

Μαζί - αντάμα πορεύονται ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και ο σύμβουλος του Δημάρχου για να καπηλευτούν και να καπελώσουν το έργο μας. Αυτό μόνο μικρόψυχοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν. Με αυτές όμως τις ενέργειες τον Δήμαρχο εκθέτουν, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και όταν δεν υπάρχει λόγος αποφεύγω τη δημοσιότητα, είναι γνωστό αυτό.

Να γίνουν οι εκδηλώσεις, αλλά να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αλλά όχι κουτοπονηριές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass