ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΕΥΣ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θυρανοίξια ιερού ναού Αγίου Θεράποντος

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 22:31

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και κυρίως με τα χαμόγελα των παιδιών του ιδρύματος χρονίως πασχόντων «Αριστέα» στον Αμπελώνα, τελέσθηκαν από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τους ιερείς του Αμπελώνα, τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του

ιδρύματος, που είναι αφιερωμένος στον άγιο Ιερομάρτυρα Θεράποντα, τον ιαματικό. Μετά την ακολουθία του αγιασμού η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου παρουσίασε ένα ωραίο μουσικό πρόγραμμα, ενώ η πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Προνοίας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη, καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες του ιδρύματος με πολλή αγάπη, εκφράζοντας την ικανοποίησή της και συγχρόνως τη χαρά όλων των παιδιών και των συνεργατών του σπουδαίου αυτού έργου, για την παρουσία τους και τη στήριξή τους στη σεμνή αυτή τελετή, που ήταν όμως μία ξεχωριστή στιγμή για όλους και κυρίως για τα παιδιά του ιδρύματος. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος ευχαριστώντας την πρόεδρο και τους φορείς του ιδρύματος εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που το ίδρυμα αυτό απέκτησε τόπο προσευχής και αγιασμού όλων όσοι ζουν στην άριστη αυτή κοινότητα, στο ιερό, όπως το χαρακτήρισε αυτό ίδρυμα και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους όσοι κοπιάζουν μέσα σε αυτό, ώστε να συντελείται ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο έργο με θαυμαστά αποτελέσματα. Λόγους ακόμη στην ακολουθία αυτή του αγιασμού εκφώνησαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και ο διοικητής 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass