Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.Λ. ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ κ. ΦΑΙΔΡΑ ΓΚΑΓΚΑ:

«Ψεύδεται κυνηγώντας εντυπώσεις»

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 15:30

«Το Δ.Σ. ασχολείται με σοβαρά θέματα και υπάρχει ακόμη και τώρα χρόνος για υπεύθυνη στάση». Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημ. Κατσαρός, απαντά στα όσα του καταμαρτυρούσε με δήλωσή της στο χθεσινό φύλλο της «Ε» η δικηγόρος κ. Φαίδρα Γκάγκα.

Στη δήλωση-απάντησή του, χαρακτηρίζει ως ψευδή σημεία των όσων υποστηρίζει η συνάδελφός του και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου, αναφέρει ότι εκείνη προκάλεσε σε βάρος του επεισόδιο, εξηγεί ότι ο ίδιος λειτούργησε απολύτως θεσμικά και καταλήγει σημειώνοντας: «Οι επικείμενες εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας δεν είναι «εμφύλιος πόλεμος» και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθεί τόσο η ίδια όσο και άλλοι που τυχόν ταυτίζονται με τις ενέργειές της».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κατσαρού έχει ως εξής:

«Η συνάδελφος κ. Φ. Γκάγκα επέλεξε το δρόμο της έντασης και της οξύτητας, με την πρόκληση σε βάρος μου του επεισοδίου της Παρασκευής 20-10-2017 στο γραφείο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Ακολούθησαν εξώδικα από μέρους της και ανάρτησή της στο Facebook αναληθής και προσβλητική σε βάρος μου.

Από τη πλευρά μου λειτούργησα θεσμικά και συγκάλεσα το ΔΣ, προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα. Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ, κατέθεσα αναλυτική έγγραφη δήλωσή μου, στην οποία ανέφερα με λεπτομέρειες τις συνθήκες, τους λόγους και τις στοχεύσεις που υπηρετούσε το προκληθέν επεισόδιο σε βάρος μου. Η κ. Φ. Γκάγκα, όταν βρέθηκε ενώπιον των μελών του ΔΣ, όχι μόνον δεν είπε όσα έγραψε χθες και μετά πάροδο οκτώ ημερών, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει και αυτό ερμηνεύεται εύκολα. Μετά τη συνεδρίαση αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (dslar@dslar.gr) ενημερωτικό σημείωμα σε σχέση με τη συζήτηση στο ΔΣ, προκειμένου να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι για το συμβάν, πρακτική η οποία τηρείται όταν συζητούνται σοβαρά θέματα. Αυτό προφανώς ενόχλησε την κ. Φ. Γκάγκα. Ως φαίνεται, επιθυμούσε να μείνει η δική της αναληθής άποψη για το συμβάν στο Facebook, με το οποίο αυτή ενεργώς ασχολείται. Προς τούτο βέβαια, δεν την εμποδίζουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τις οποίες ωστόσο επικαλείται αρνούμενη το διάλογο, όπως έπραξε και στο ΔΣ. Ο,τι προέκυψε στην τοπική δημοσιότητα, δεν έγινε με ενέργεια δική μου. Πρώτη φορά παρεμβαίνω και μάλιστα προς απάντησή της.

Είναι ψευδές ότι ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γαρουφαλιάς ήλθε κατά την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ μετά από πρόσκλησή μου. Όπως μου είπε ο ίδιος, προσήλθε να κάνει ρεπορτάζ, διότι τον ενδιέφεραν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που είδε αναρτημένα στον ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Δεν διανοήθηκα να τον απομακρύνω, αν αυτό εννοεί η κ. Φ. Γκάγκα.

Είναι ψευδές επίσης ότι είπα «Βγείτε έξω, εγώ είμαι ο Κατσαρός» και προφανώς τα γράφει αποσκοπώντας στην πρόκληση αγοραίων εντυπώσεων.

Το ίδιο ψευδή και μειωτικά είναι τα περί διορισμού στο ΔΣ του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας (ΙΝΚΑΔΙΛ). Απεναντίας, προέκυψε και συνομολογήθηκε από όλους στο ΔΣ, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του φορέα αυτού έγιναν απολύτως νόμιμα. Απευθυνόμενος προς την κ. Φ. Γκάγκα, την καλώ να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει ως μέλος του ΔΣ. Έστω και στο τέλος της θητείας. Το ΔΣ ασχολείται με σοβαρά θέματα και υπάρχει ακόμη και τώρα χρόνος για υπεύθυνη στάση. Οι επικείμενες εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας δεν είναι «εμφύλιος πόλεμος» και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθεί τόσο η ίδια όσο και άλλοι που τυχόν ταυτίζονται με τις ενέργειές της. Οι συνάδελφοι με ηρεμία και νηφαλιότητα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να τους επηρεάσει, πολύ περισσότερο να τους παραπλανήσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass