ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ENAPROFIT

ENA Food C&C

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 11:26

Πρόσφατα, στη Λάρισα άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες χονδρικής πώλησης, που ήδη διαγράφει περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας και δραστηριοποίησης στην αγορά. Το νέο κατάστημα της Λάρισας, με την αξιοπιστία και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της,προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής, οι οποίοι ήδη έχουν αγκαλιάσει το νέο ENAFoodC&C.


Κι επειδή το περιβάλλον παραμένει δύσκολο με καθημερινές προκλήσεις για κάθε επαγγελματία, αξίζει να αναφερθούμε στην «Κάρτα Προωθητικών Προνομίων» ENA PROFIT,μια ακόμα πολύ σημαντική υπηρεσία που προσφέρειη ΕΝΑFoodστους πελάτες της, πέρααπό τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Πρόκειται γιατη μοναδική «Κάρτα Προωθητικών Προνομίων» στο χονδρεμπόριο, που προσφέρεισημαντικές προσφορές πόντων και εκπτώσεων, προσδίδοντας παράλληλα ευελιξία αγορών σε όλους τους κατόχους της. Οι επαγγελματίες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους κάνοντας αγορές με την χρήση της κάρτας, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε επιταγές έκπτωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντική αγορά οποιουδήποτε προϊόντος. Έτσι, για κάθε 2.000 πόντους που συγκεντρώνουν οι κάτοχοι της κάρτας, λαμβάνουνεπιταγή έκπτωσης αξίας 20€ για τις επόμενες αγορές τους. Επιπλέον, κατά περιόδους ωφελούνται με extraδυνατές προσφορές με βάση τον όγκο αγορών, ώστε να κερδίζουν ακόμα περισσότερο.
Η ENA PROFITαποτελεί ένα ακόμα βασικό λόγο για τον οποίο η αλυσίδα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στην αγορά καιστο μυαλό κάθε επαγγελματία, προσφέροντας συμφέρουσες επιλογές που κάνουν τη διαφορά.
Περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα ΕΝΑ Profit μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: https://www.enafood.gr/enaprofit
Η αλυσίδα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY έχει παρουσία σε Αθήνα, Άργος, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες, Χαλκίδα, Χίο και από τις 17 Οκτωβρίου και στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass