ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γνώρισαν ιστορικά μνημεία της πόλης

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 22:21

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Λάρισας, διοργάνωσε μια μεγάλη δράση, ένα παιχνίδι πόλης, με τη βοήθεια του Δήμου, χθες Κυριακή στην πλατεία Νομαρχίας και από κει απλώθηκε σε πολλά σημεία της πόλης για να καταλήξει και πάλι στην ίδια πλατεία.

Το παιχνίδι αφορούσε μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνωριμία με τα ιστορικά μνημεία της πόλης, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά και νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων και χθες η αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, διασκέδασαν τα παιδιά, τα έμαθαν να αναζητούν και να προβληματίζονται αναζητώντας τη λύση, ακολουθώντας τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Σύμφωνα με το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του ΣΕΟ «μέσα από αυτά τα αξιόλογα και δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Κάθε χρόνο η παρέα μας μεγαλώνει και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη θέληση».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass