ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εγκαινιάστηκε το «House of English»

• Λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 16:55

Εγκαινιάστηκε χθες το κέντρο ξένων γλωσσών «House of English», στη Λάρισα, που βρίσκεται στην οδό Μανουσάκη 3, απέναντι από τον Αγιο Χαράλαμπο.


Η καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Ανδριανή Τσάρκου δημιούργησε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, όπου τα αγγλικά, εκτός από μάθημα γίνονται βίωμα. Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, η λειτουργία του οποίου βασίζεται στα πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα εκπαιδευτικά μοντέλα, προκειμένου η διδασκαλία και το υλικό να προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μαθησιακό προφίλ του κάθε μαθητή, σεβόμενη τη μοναδικότητά του. Με αυτόν τον τρόπο και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εκπαιδευτικό τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές και tablets, οι μαθητές αξιοποιούν κάθε λεπτό του μαθήματος για την κατάκτηση της γνώσης, αποκομίζοντας τα μέγιστα από την εκπαιδευτική διαδικασία.
 Η 15ετής εμπειρία της κ. Τσάρκου στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, η φροντίδα και αγάπη με την οποία περιβάλλει τους μαθητές της, αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Όπως μάλιστα επισημαίνει η ίδια, στόχος της είναι κάθε φόρα που οι μαθητές φεύγουν από το μάθημα να έχουν την αίσθηση πως κατάφεραν κάτι υπέροχο, φιλοσοφία που θέλει να περάσει και στους συνεργάτες της, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να μπορούν να αισθάνονται καλύτεροι δάσκαλοι, μέσα από τις επιτυχίες των παιδιών. Στο «House of English» διδάσκονται αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά. Λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass