Δ. Παπαδημόπουλος: «Για τον Όλυμπο απαιτείται ένα εθνικό σχέδιο δράσης»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2015 18:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:15

   Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο για τον Όλυμπο που διεξήχθη από 20 έως 22 Μαρτίου 2015 στο Λιτόχωρο Πιερίας, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μέσα από τις ομιλίες των συνέδρων, που περιλάμβαναν τόσο τοπικούς όσο και κεντρικούς φορείς, αναδείχτηκε ο ρόλος του Ολύμπου ως παγκόσμιος πόλος έλξης τόσο λόγω της μυθολογικής και διαχρονικής ιστορικής σύνδεσής του με τον Ελληνισμό και τον παγκόσμιο πολιτισμό αλλά και λόγω της τεράστιας οικολογικής σημασίας που διαθέτει χάρη στο φυσικό του πλούτο.

«Για τον Όλυμπο, που αποτελεί  σημαντικότατο εθνικό κεφάλαιο, απαιτείται ένα εθνικό σχέδιο δράσης και μια ουσιαστική διαπεριφερειακή και διαδημοτική συνεργασία και δραστηριοποίηση για την περαιτέρω ανάδειξή του», τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ. Παπαδημόπουλος.

 Στη φωτογραφία απεικονίζονται ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής μέριμνας και πολιτισμού κα Μαρία Μαμάρα , ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Διονύσης Μπαλούκας, η  δασάρχης Ελασσόνας κα Ζωή Φτίκα και ο πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑΣ» κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας, καθώς και άλλοι σύνεδροι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass