ΓΟΝΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Ημιτελής ταμπέλα οδηγιών και κανόνων

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 22:35

Οι γονείς και οι συνοδοί παιδιών, έχουν φυσικά την ευθύνη επίβλεψης των παιδιών τους, μέσα στον χώρο της παιδικής χαράς (και όχι μόνο), όπως σωστά αναφέρεται στη σχετική ενημερωτική ταμπέλα, στις δύο παιδικές χαρές της Λάρισας, η μία στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου και η άλλη στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Οι γονείς συμφωνούν με αυτό και αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά παράλληλα ζητούν και ο Δήμος να λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια του παιχνιδιού των παιδιών τους, μέσα σε αυτούς τους χώρους, εντοπίζοντας την εξής κακοτεχνία-παράλειψη: Η ταμπέλα οδηγιών και κανόνων που υπάρχει στην παιδική χαρά του πάρκου του Αγίου Αντωνίου είναι ημιτελής.
Συγκρίνοντάς την με αυτή της παιδικής χαράς της πλατείας Ταχυδρομείου, γίνεται φανερό τι λείπει στην κατασκευή της και οι γονείς το επισημαίνουν: «Έχει τοποθετηθεί μία κατασκευή με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, τραυματισμού των παιδιών μας.
Είναι σαν να τα «απειλεί» μια κοφτερή λεπίδα και τα συμβουλεύουμε να παίζουν μακριά από αυτό το σημείο. Αλλά επειδή, μέσα στον χώρο αυτό, …δεν τα έχουμε δεμένα, θα θέλαμε ο Δήμος Λάρισας, να ολοκληρώσει το έργο των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να έχει η παιδική χαρά και συγκεκριμένα να συμπληρώσει τα απαραίτητα ξύλινα πηχάκια γύρω από την πινακίδα, όπως έκανε σε αυτή της πλατείας Ταχυδρομείου.
Έτσι μας βοηθά να προσφέρουμε στα παιδιά μας, χωρίς τον φόβο τραυματισμού τους, λίγες στιγμές ψυχαγωγίας έξω από τα διαμερίσματα της πόλης, σε αυτήν την όμορφη παιδική χαρά, που κατασκευάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Φυσικά πάντα θα τα έχουμε υπό την επίβλεψή μας…».
Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass