ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Eκλεισε κύκλος κοινωνικών ομιλιών

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 17:59

Ολοκληρώθηκε στη «Στέγη των Ενεργών Πολιτών» Λάρισας, η σειρά ομιλιών σχετικά με κοινωνικά θέματα και θέματα ψυχολογίας, από την κοινωνιολόγο κ. Διονυσία Τριπολίτου.

Τίτλος της σειράς ήταν «Οι Πέμπτες αλλιώς…», καθώς οι ομιλίες πραγματοποιούνταν κάθε Πέμπτη. Όπως αναφέρουν οι «Ενεργοί Πολίτες»: « Η εθελοντική προσφορά της Διονυσίας Τριπολίτου, πάνω σε θέματα που μας αφορούν όλους, ήταν πολύ σημαντική. Αυτή είναι μία διαπίστωση που κάνουν όλοι όσοι τις παρακολούθησαν, και ήταν πάρα πολλοί. Κάθε Πέμπτη η Στέγη Αλληλεγγύης γέμιζε από κόσμο, που με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούσε όλα αυτά τα σημαντικά θέματα που πραγματεύονταν η έγκριτη επιστήμων και συμμετείχε με θετική διάθεση στα βιωματικά τεστ που βοηθούσαν στην κατανόηση και εμπέδωση των εννοιών. Οι «Ενεργοί Πολίτες», αλλά και όλοι όσοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη Διονυσία Τριπολίτου για όλα αυτά που μας έμαθε, και να εκφράσουν την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η προσφορά και στη νέα σεζόν από τον Σεπτέμβριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass