ΤΕΤΑΡΤΗ, 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Μπαζάρ» του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ελασσόνας

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2015 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:56

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

«Μπαζάρ», ενόψει του Πάσχα, οργανώνει το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.Όπως έγινε γνωστό, σε ειδικό περίπτερο θα εκτεθούν και θα διατεθούν πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές και δημιουργίες των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου.

Με σχετική ανακοίνωση, η διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ελασσόνας καλούν τον κόσμο της περιοχής να επισκεφθεί το περίπτερο και να πλαισιώσει την όλη προσπάθεια.

Λίγα λόγια για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας:

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο (ΕΕΠΑΓ) Ελασσόνας λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελασσόνα και φιλοξενείται στους χώρους του ΕΠΑΛ. Στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα εγγράφονται μαθητές και μαθήτριες με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, απόφοιτοι Δημοτικού Σχολείου γενικής ή ειδικής εκπαίδευσης, κατόπιν εισήγησης του ΚΕΔΔΥ. Το ΕΕΠΑΓ Ελασσόνας έχει εγκεκριμένους τομείς: Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος (λειτουργεί) και Εφαρμοσμένων Τεχνών (δεν λειτουργεί). Στο Ειδικό Γυμνάσιο εφαρμόζεται πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της εννιάχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και την παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης. Το σχολείο παρέχει γνώσεις προσαρμοσμένες ποσοτικά και ποιοτικά στις ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητες των φοιτούντων μαθητών του. Λειτουργεί με πέντε τάξεις. Με το πέρας της Δ΄ τάξης χορηγείται τίτλος Απολυτηρίου Γυμνασίου και στο πέρας της Ε΄ τάξη χορηγείται πτυχίο με Επαγγελματικά δικαιώματα επιπέδου 2β.

Για τη σχολική χρονιά 2014-15, είναι εγγεγραμμένοι 16 μαθητές και μαθήτριες.

Χαρακτηριστικά, τα όσα τονίζουν ο διευθυντής του Ειδικού Γυμνασίου κ. Λιάπης και το διδακτικό προσωπικό: «Τα άτομα με ειδικές ικανότητες υπάρχουν και διεκδικούν την αυτόνομη και καταξιωμένη παρουσία τους σε κάθε πτυχή της ζωής,  δημόσιας και ιδιωτικής. Η στήριξη τους είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Καλούμε την τοπική κοινωνία να υποστηρίξει και να ενισχύσει το θεσμό αυτόν, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας, Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους μαθητές/τριες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφ. 2493029511 .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass