ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Ανοιξε η γη και… κατάπιε φορτηγό

Δημοσίευση: 30 Απρ 2017 10:44

Την καταγγελία ενός 53χρονου οδηγού πως του έκλεψαν το φορτηγό στην εθνική οδό (ΠΑΘΕ) ενώ αυτός πήγε για λίγα λεπτά στην τουαλέτα, καλείται να διερευνήσει η τοπική ΕΛ.ΑΣ..

Ο 53χρονος Βούλγαρος υπήκοος – οδηγός του «εξαφανισθέντος» φορτηγού, βρέθηκε προχθές στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας για να καταγγείλει πως, το πρωί της περασμένης Πέμπτης ενώ στάθμευσε το φορτηγό με ρυμουλκό, προσωρινά για να πάει στην τουαλέτα, βγαίνοντας διαπίστωσε ότι το φορτηγό, μέσα σε λίγα λεπτά, είχε χαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Βελεστίνο προκειμένου να εκτελέσει παραγγελία, μεταφοράς πλαστικών ειδών.

Την επομένη, ξεκίνησε για την επιστροφή και στο ύψος του Πυργετού, σε προσωρινό χώρο στάθμευσης επί της ΠΑΘΕ, έκανε στάση προκειμένου να πάει στην τουαλέτα. Για να διαπιστώσει, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει πως, ενώ είχε κλειδώσει το φορτηγό και είχε μαζί του τα κλειδιά, βγαίνοντας μετά από λίγα λεπτά, το φορτηγό είχε κλαπεί.

Ο 53χρονος, την ημέρα της κλοπής, φέρεται να έκανε ωτοστόπ σε ομοεθνή του και πήγε στη Βουλγαρία για να επιστρέψει προχθές στη Λάρισα, όπου και κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass