ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Γρονθοκόπησαν 80χρονο και τον λήστεψαν

* Τον ακολουθούσαν από την τράπεζα και τον αιφνιδίασαν μπαίνοντας στο ασανσέρ, όπου του πήραν χρήματα που μόλις είχε κάνει ανάληψη

Δημοσίευση: 13 Απρ 2017 22:25

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται 80χρονος Λαρισαίος που χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, έπεσε θύμα άνανδρων ληστών. 

Ο 80χρονος είχε μόλις κάνει ανάληψη του ποσού των 810 ευρώ από τραπεζικό υποκατάστημα και επιστρέφοντας στο σπίτι του δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες οι οποίοι τον έσπρωξαν με βία στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας, ενώ για να του αποσπάσουν τα χρήματα, τον γρονθοκόπησαν τραυματίζοντάς τον – ευτυχώς – ελαφρά.
Ο συνταξιούχος Λαρισαίος πήγε χθες στην τράπεζα προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δύο δράστες παρακολουθούσαν τον 80χρονο όταν βγήκε από την τράπεζα και τον ακολούθησαν στο σπίτι, όπου επέλεξαν να δράσουν.
Ετσι στις 13.30 όταν ο ηλικιωμένος άνδρας έφθασε στην πολυκατοικία όπου διαμένει, στο κέντρο της Λάρισας - στην περιοχή του Αγίου Νικολάου - κάλεσε το ασανσέρ προκειμένου να ανέβει στο διαμέρισμά του.
Χωρίς να προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, οι δυο δράστες – σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες – τον έσπρωξαν με βία στον θάλαμο του ασανσέρ όπου και τον γρονθοκόπησαν, κλέβοντας τα 810 ευρώ.
Σοκαρισμένος και χτυπημένος ο 80χρονος έφθασε τελικά στο διαμέρισμά του όπου η σύζυγός του τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα επίσης με τις πρώτες μαρτυρίες, οι δύο δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους αλλά η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., προς το παρόν τουλάχιστον – κινείται «στα τυφλά», αφού η ληστεία καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην αστυνομία.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass