ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος ο Ενιαίος Φορέας Ασφάλισης

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 10:50

Στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ. ν. Λάρισας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδ. Χρυσόμαλλος, σε μια σύντομη ομιλία, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε με αφορμή τη νέα χρονιά.

 Τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι εν ενεργεία αστυνομικοί έχουν ως στόχο προτεραιότητας να χαρακτηρισθεί το επάγγελμα ως επικίνδυνο και έχουν λάβει προς τούτο υποσχέσεις ότι θα νομοθετηθεί». Προσθέτοντας ότι «εάν τελικά γίνει πράξη, ελπίζουμε να είναι θετικό και για μας, καθότι θα είναι ένα ισχυρό επιχείρημα για να διεκδικήσουμε κι εμείς την ίδρυση Ενιαίου Φορέα Ασφάλισης Οπλων και Σωμάτων, που είναι ο δικός μας κυρίαρχος στόχος».

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης πατήρ Βαρολομαίος ενώ τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Κων. Κούτρας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν και 10 παιδιά μελών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικότερα βραβεύθηκαν οι: Δόλγυρα Χαρά, Ζάρρα Άννα, Καβράκος Ιωάννης, Μπαλής Ευάγγελος, Μπεϊνά Ζωή, Παπαδήμα Μαριάνθη, Παπαθανασίου Αλεξάνδρα, Πίσπα Αννα, Τολίκας Αναστάσιος και Χατζής Γεώργιος.

Στην εκδήλωση που, με κέφι, χορό και τραγούδι, διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛΑΣ. Δημ. Κοτσιάφτης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γ. Αγάκος, ο εκπρόσωπος της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Χρ. Καλούσιος, ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθ. Νταβούρας , ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ Σπ. Τσιρώνης, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΑ Κων. Λιούτας, ο πρόεδρος της Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστών ν. Λάρισας Χρ. Χαλκιάς, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμ. Ασφαλείας ν. Τρικάλων Χαρ. Βασταρούχας και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Δημ. Γούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass