O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων έκοψε την πίτα του

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 9:35 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Φεβ 2017 9:45

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων, παρουσία πλήθους κόσμου μελών και φίλων. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος .

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασία Σερέτη που ευχαρίστησε τον κόσμο που για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα και στηρίζει τον σύλλογο, ακολούθησε μετά την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Βασίλειο η κοπή της πίτας καθώς και χαιρετισμός του δημάρχου Τεμπών .

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στον σύλλογο . Επισήμανε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ο Δήμος Τεμπών μέσα από τον ΔΟΠΑΠΕΠ θα είναι δίπλα και στο πλευρό των συλλόγων έτσι ώστε να στηρίζει με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια που κάνουνε οι σύλλογοι για να αναδείξουν από κοινού τον τόπο τους και τον πολιτισμό της περιοχής τους .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρης Μιχαλάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς και Αστέριος Σαΐτης ,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass