ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ

Η ΕΣΠΕΛ με Χρ. Κέλλα

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2017 8:00

Ο πρόεδρος κ. Θωμάς Ντιντιός και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), συναντήθηκαν με τον αν. τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λαρίσης, κ. Χρήστο Κέλλα, στο πλαίσιο των επαφών τους με φορείς του Νομού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι στρατιωτικοί ενημέρωσαν τον Λαρισαίο πολιτικό για τη λειτουργία και τους στόχους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμφωνήθηκε δε από κοινού να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και στο μέλλον.

Από τη μεριά του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκα στο αίτημα για συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκα στην ερώτηση που κατέθεσα προ ημερών προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας και Εσωτερικών για το θέμα «των ειδικών μισθολογίων και των ισοδυνάμων για τους ενστόλους» και τους διαβεβαίωσα ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στην προώθηση-επίλυση των προβλημάτων τους. Τέλος, ευχήθηκα στα μέλη της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. κάθε επιτυχία στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους».

Κατά τη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θωμάς Ντιντιός, ο γ. γραμματέας κ. Σωτήρης Ντέλλας, ο ταμίας κ. Ιωάννης Στεργιούλης και το μέλος της Ένωσης κ. Ιωάννης Ξανθόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass