ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τους... σταλακτίτες

* Μετά από κλήσεις καταστηματαρχών

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2017 14:24

Τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και ένα όχημα χρειάστηκαν για να σπάσουν τους σταλακτίτες που σχηματίστηκαν στις υδρορροές.

Βγήκε ο ήλιος χθες το μεσημέρι στην πόλη της Λάρισας και σε αρκετά σημεία το χιόνι που είχε πέσει τις προηγούμενες ημέρες σε τέντες, δέντρα και κλαδιά ξεκίνησε να λιώνει. Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Βενιζέλου ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σαν χατζάρια έστεκαν από νωρίς χθες το πρωί πάνω από τα κεφάλια των ίδιων αλλά και των περαστικών, έτοιμα να πέσουν με δύναμη.

Μπορεί για κάποιους να φάνταζαν από μακριά ως έργα τέχνης αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για «επικίνδυνες αποστολές» η επιλογή του να περάσει κάποιος από κάτω ειδικά μια μέρα που λιώνουν τα χιόνια και ότι έχει παγώσει. Έτσι, λοιπόν, οι καταστηματάρχες «επιστράτευσαν» τα σώματα ασφαλείας καθώς στις στέγες των καταστημάτων της οδού Βενιζέλου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Με ένα μικρό όχημα οι τρεις πυροσβέστες ανέβηκαν στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια στην οροφή του οχήματος, με έναν μακρύ γάντζο έφτασαν τους σταλακτίτες, τους χτύπησαν και κατάφεραν να τους πετάξουν στο πεζοδρόμιο και να σπάσουν.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass