ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ

«Πληρώθηκαν» με 54 χρόνια για μεταφορά 23 μεταναστών

Δημοσίευση: 12 Νοε 2016 12:18

Με ποινή κάθειρξης 54 ετών τον καθέναν τιμώρησε το Πενταμελές Εφετείο της Λάρισας δύο Βούλγαρους γιατί μετέφεραν 23 παράνομα μετανάστες. Η υπόθεση έγινε γνωστή καθώς το φορτηγό που τους μετέφερε είχε ανατραπεί στο ύψος των

Μικροθηβών και έτσι συνελήφθη αρχικά ο οδηγός και εν συνεχεία ο οδηγός ενός ΙΧ που προπορευόταν και λειτουργούσε ως ανιχνευτής. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο οδηγός του φορτηγού ομολόγησε την πράξη του κάτι όμως που δεν έκανε ο οδηγός του ΙΧ που ήταν ιδιοκτήτης του φορτηγού.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της «παράνομης μεταφοράς και προώθησης στο εσωτερικό της χώρας υπηκόων τρίτων, κατά συρροή και από κοινού από υπαίτιους που ενεργού από κερδοσκοπία», η οποία τελέστηκε σε άγνωστο σημείο των Ελληνοτουρκικών συνόρων του Έβρου.

Καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 30 χιλιάδων ευρώ για κάθε μετανάστη. Συνολικά τους επιβλήθηκε η ποινή των 54 ετών και χρηματική ποινή των 140 χιλιάδων ευρώ. Εκτιτέα ποινή είναι ορίστηκε αυτήν των 25 ετών.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass