ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τελεία: Η έκπληξη των εκλογών οργανώνεται

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2015 10:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:07

 

Του Γιώργου Ρούστα

Ενθουσιασμός στις τάξεις της Τελείας και στο νομό Λάρισας, καθώς το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου με ελάχιστο χρόνο παρουσίας στην κεντρική πολιτική σκηνή, κατάφερε να ξεπεράσει το κρίσιμο ποσοστό του 1,5% και να λάβει τα χρήματα που προβλέπονται από την κρατική επιχορήγηση. Χρήματα που θα βοηθήσουν την Τελεία να οργανωθεί καλύτερα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην περιφέρεια, όπου φάνηκε να σημειώνει υψηλά ποσοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα διοργανωθεί στη Στυλίδα (όπου είναι δήμαρχος ο Απ. Γκλέτσος) το οργανωτικό συνέδριο του κόμματος, στο οποίο θα τεθούν οι βάσεις για την ιδρυτική διακήρυξη και την πορεία που θα ακολουθήσει ο νεότευκτος πολιτικός σχηματισμός. Στο νομό Λάρισας οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της Τελείας δεν προλάβαιναν να δέχονται συγχαρητήρια, αν και κανείς τους δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης.

Όσον αφορά στη μάχη της σταυροδοσίας των υποψήφιων βουλευτών (αν και υπολείπονταν 2 εκλογικά τμήματα) πρώτη αναδείχτηκε η εισοδηματίας Γιαννούλα Μέρα με 1099 ψήφους (ήταν και η πρώτη υποψήφια που κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο), ακολουθεί ο Γιάννης Μικιρτζής με 1052 ψήφους, ο οποίος πρώτευσε στον Δήμο Λαρισαίων (ήταν …ζεστός από τις πρόσφατες εκλογές στον Δήμο Λαρισαίων). Στη συνέχεια βρίσκουμε τον δημόσιο υπάλληλο Λάμπρο Βουγιατζή, ο οποίος σάρωσε στην εκλογική του περιφέρεια, τον Τύρναβο. Στην τέταρτη θέση είναι ο κτηνίατρος Θωμάς Γεωργιάδης με 680 σταυρούς και ακολουθούν οι Αντρέας Σαντές με 618 και καλή παρουσία στην Αγιά και ο απόστρατος Νίκος Μπαλάτσας με 450 ψήφους. Να σημειωθεί ότι η Τελεία σε όλες τις επαρχίες είχε ποσοστά πάνω από 2%, με εξαίρεση την Ελασσόνα όπου συγκέντρωσε 1,21%, ενώ στο Τμήμα των Ετεροδημοτών η Τελεία έλαβε μόνο μία ψήφο και αυτή υπέρ συνδυασμού. Στο νομό Λάρισας η Τελεία έλαβε υψηλότερο ποσοστό από το συνολικό, της Επικρατείας με 2,3% πλησιάζοντας το Κίνημα του ΓΑΠ, αν και το υψηλότερο ποσοστό στη Θεσσαλία κατέγραψε στη Μαγνησία με το εντυπωσιακό 3,48% (στο 1,7% τα ποσοστά σε Τρίκαλα, Καρδίτσα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass