ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Μνημονιακός μαίανδρος το Ποτάμι»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

«Επειδή ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητάει την τρίτη εντολή, με το επιχείρημα ότι είναι «θέμα δημοκρατίας», επισημαίνουμε τα εξής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Από πού γνωρίζει ο κ. Θεοδωράκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει αυτοδυναμία ή ότι θα είναι το «Ποτάμι» τρίτο κόμμα; Μήπως η έπαρσή του έχει ξεπεράσει κάθε όριο;

Του θυμίζουμε το άρθρο «Στα μούτρα σας», που είχε γράψει τον Μάρτιο του 2011, παίρνοντας τότε σαφή θέση υπέρ της μνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου, λοιδορώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένων πολιτών που είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. Είναι κοροϊδία το εντεταλμένο μνημονιακό ΠΟΤΑΜΙ να μιλάει στα μούτρα των πολιτών για δημοκρατία και διαφάνεια, όταν στις τάξεις των ψηφοδελτίων του έχει υποψηφίους, οι οποίοι τάσσονται υπέρ των στρατιωτικών πραξικοπημάτων ή κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το «Ποτάμι» σταδιακά αποκαλύπτεται. Είναι πλέον ένας αντιδημοκρατικός μαίανδρος που του ανατέθηκε από τα γνωστά μιντιακά κέντρα εξουσίας η με-κάθε τρόπο-συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Ο κ. Θεοδωράκης ζητά την τρίτη θέση στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, προσδοκώντας να δημιουργήσει προσκόμματα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, για να ακυρωθεί το λυτρωτικό της έργο. Αυτό να το ξεχάσουν τόσο ο κ. Θεοδωράκης όσο και τα συμφέροντα που εκφράζει. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν μπορείς να αναζητήσεις την τομή και το καινούριο με τα παλιά υλικά. Δεν θα συνεργαστούμε ούτε με το ΠΑΣΟΚ, ούτε με τον Παπανδρέου, ούτε με το Ποτάμι».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass