Στη Λάρισα ο επικεφαλής Επικρατείας του «Ποταμιού»

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στις 12:30, το μεσημέρι στο «Divani Palace», ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποταμιού», Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο για το 2012, ο οποίος θα είναι ο βασικός ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του «Ποταμιού» «το Ποτάμι είναι το πρώτο και το μόνο κόμμα σ’ αυτές τις εκλογές που έχει αναδείξει τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης ως «βασίλισσα όλων των μεταρρυθμίσεων». Οι προτάσεις μας οδηγούν σε μια νέα δημόσια διοίκηση οικονομική, αποτελεσματική και αποδοτική για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Το Ποτάμι έχει τη βούληση, τη γνώση και τους ανθρώπους να το πετύχει. Ένας από αυτούς είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο για το 2012 ο οποίος θα είναι μαζί μας και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο και τις θέσεις μας σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Μαζί θα αναδείξουμε προτάσεις και λύσεις που θα αλλάξουν τα πάντα χωρίς να διαλύσουν τη χώρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass